Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheter

– Foreløpig er det litt stille


Han er toppscorer, kan skyte Bodø/Glimt til nytt seriegull i debutsesongen og filleristet José Mourinhos Roma-forsvar. Og foreløpig er ikke Erik Botheim (21) enig med Glimt om å forlenge avtalen.

MIDTPUNKTET: Erik Botheim gratuleres av Patrick Berg (til høyre), Ola Solbakken og Amahl Pellegrino for scoring mot Roma torsdag.

Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG.

U21-landslagskapteinen bør dermed ha gode forhandlingskort på hånden etter å ha levert fra første seriekamp i 2021. Men akkurat nå er dialogen rundt ny kontrakt satt på vent.

– Vi har pratet litt og alt sånn, foreløpig er det litt stille. Vi får se hva som skjer etter sesongen. Vi er blitt enige om å telle opp etter sesongen, sier Glimt-spissen, som før denne sesongen kom gratis på en toårsavtale.

Med 18 mål i serie og europacup har markedsverdien og oppmerksomheten garantert økt siden Rosenborg terminerte kontrakten med 21-åringen i vinter. I Bodø/Glimts tempofotball har karrieren til Botheim skutt fart.

Grafikk: www.sofascore.com

Senest bevist i den allerede legendariske 6–1-seieren mot Roma i Europa Conference League, der han bød på to scoringer og tre målgivende.

Botheim vil ikke si så mye om hva han ønsker eller hva slags tidsperspektiv Glimt har snakket om å tilby rundt en forlengelse.

– Jeg vil ikke gå inn på detaljer. Akkurat nå trives jeg veldig i Bodø/Glimt og forholder meg til den kontrakten vi har. Så får vi prate og bli enige om hva som skjer videre, sier 21-åringen fra Oslo.

Les også

Botheim om Haaland-hjelp, utskjelling og RBK

Heller ikke klubbens sportsmanager Håvard Sakariassen vil svare på mange spørsmål rundt Botheims situasjon.

– Han har kontrakt ut neste år og så snakker vi sammen, konstaterer Håvard Sakariassen.

– Så det er ikke lagt på is?

– Vi har dialog med agenten hans, Jim Solbakken.

– Monolog, legger han spøkefullt til.

Søndag spiller Botheim og Bodø/Glimt borte mot Strømsgodset i Drammen. Med seier her kan Glimt langt på vei avgjøre seriegullet når Molde venter på Aker stadion tre dager senere. Da vil nordlendingene ha seks poeng forsprang med seks runder igjen.

Les også

Mannefall for Molde før toppkampen mot GlimtSource link

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You May Also Like

Nyheter

83 år gamle Bibi Vance skulle bare handle på nærsenteret. Det endte med to brudd i øverste nakkevirvel, brudd i skulderen og flere åpne...

Nyheter

Søppelfyllingen mellom Langøyene er sikret. 1. juli åpnet den historiefylte øya endelig for besøkende igjen. En ny syvdagersregel gjør at besøkende ikke kan tilbringe...

Nyheter

Plantetrenden er her for fullt. Her får du gode råd og tips om hvordan du begynner med stiklinger. Du kan ha stiklinger i alt...

Nyheter

Med seks milliarder kroner i frisk kapital heises Norwegian-flagget til topps utenfor hovedkontoret på Fornebu. Selskapet kan nå markere avslutningen på ett år med...