Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheter

Red Bull slo tilbake – Verstappen starter foran Hamilton


Igjen skal de to beste i formel 1-VM starte side om side. Max Verstappen (24) slo Lewis Hamilton (36) med to tideler på lørdagens kvalifisering.

BEST I KVALIFISERINGEN: Max Verstappen foran lørdagens kvalifisering i Austin.

Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG.

Det syvende gang i 2021 at disse to utgjør første rad i starten på en VM-runde i Formel 1.

– Det startet faktisk å regne litt på slutten! Men bilen er mye bedre nå – dere har gjort en fantastisk jobb, sier Verstappen på internkommunikasjonen til teamet sitt.

Mercedes er trukket fram som favoritt til søndagens USA Grand Prix, men Red Bull slo tilbake med nummer én og tre på kvalifiseringen. Sergio Pérez er i tredje beste startposisjon søndag. Han var bare 15 tusendeler dårligere enn Hamilton.

– Jeg tror denne karen er litt skuffet, sier Viaplay-kommentator Stein Pettersen på direkten – og snakker om Lewis Hamilton.

– Sorry, gutter, sier briten på internradioen til Mercedes-teamet.

– Jeg ga alt, men de gutta (Red Bull) var utrolig raske i dag, sier Hamilton i arenaintervjuet. Han er samtidig klar for at han går for seier søndag.

Max Verstappen leder VM med seks poengs forsprang til Lewis Hamilton foran løpet i Austin. VM-runden på Circuit of The Americas er den 17. av 22 i 2021. Nederlenderen har syv seirer mot britens fem.

Mange førere har straff som gjør at de skal starte bakerst: George Russell, Sebastian Vettel og Fernando Alonso. Valtteri Bottas har fem plassers straff på startplata.

Det var en het start på USA-helgen da Max Verstappen viste fingeren til Lewis Hamilton på fredagens trening.

Startrekkefølgen blir dermed når straffene er regnet inn:

1. Verstappen, 2. Hamilton, 3. Pérez, 4. Leclerc, 9. Bottas.Source link

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You May Also Like

Nyheter

83 år gamle Bibi Vance skulle bare handle på nærsenteret. Det endte med to brudd i øverste nakkevirvel, brudd i skulderen og flere åpne...

Nyheter

Søppelfyllingen mellom Langøyene er sikret. 1. juli åpnet den historiefylte øya endelig for besøkende igjen. En ny syvdagersregel gjør at besøkende ikke kan tilbringe...

Nyheter

Plantetrenden er her for fullt. Her får du gode råd og tips om hvordan du begynner med stiklinger. Du kan ha stiklinger i alt...

Nyheter

Med seks milliarder kroner i frisk kapital heises Norwegian-flagget til topps utenfor hovedkontoret på Fornebu. Selskapet kan nå markere avslutningen på ett år med...