Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheter

Hyller Hegerbergs mentalitet før mulig comeback


Tirsdag er det 625 dager siden Ada Hegerberg (26) sist spilte kamp. Den norske spisstjernen er tilbake i en kamptropp for første gang siden 19. januar 2020, klar for å «ta tilbake tronen».

SMILET SITTER: Det var bare god stemning å spore hos Selma Bacha (t.v.) og Ada Hegerberg dagen før Lyons kamp mot BK Häcken.

Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG.

– Jeg er veldig glad på hennes vegne. Hun har jobbet så hardt for å komme tilbake og for å komme i form. Mentaliteten hennes er enorm, og det er så bra for laget at hun er tilbake. Det får oss til å ville jobbe hardere, sier Lyon-keeper Christiane Endler om Ada Hegerberg til Aftonbladet.

Hegerberg har kjempet seg tilbake etter et skademareritt: I januar 2020 røk hun korsbåndet i kneet. Åtte måneder senere, i august, ble hun operert for et tretthetsbrudd i leggen.

NYKOMMER: Stjernekeeper Christiane Endler ble hentet fra rivalen PSG i sommer og har ennå ikke spilt med Ada Hegerberg.

Men nå er hun i Lyon-troppen for første gang på ett år og åtte måneder, klar til gruppespillkamp i Champions League mot svenske BK Häcken. Lyon-trener Sonia Bompastor understreker at Hegerberg er klar, men at hun ikke vil love den norske stjernespissen spilletid.

– Alt er mulig, vi får se i morgen. Men hun er i troppen og det finnes ingen spørsmålstegn rundt henne, sier Bompastor, og legger til:

– Dere kan sikkert forestille dere hvor glad hun er for å være tilbake i troppen.

KLAR FOR DYST: Ada Hegerberg avbildet under mandagens treningsøkt i Sverige.

Den norske stjernespissen har i påvente av et etterlengtet comeback gått hardt ut og varslet alle og en hver at hun skal ta tilbake tronen og kommer tilbake som «top dog».

Da Gullballen-vinneren fra 2018 møtte VG i juli, fortalte hun om hvor tøff skadeperioden hadde vært, men hadde også en offensiv innstilling.

– Jeg vil komme tilbake på banen, jeg vil være fotballspilleren. Jeg kommer ikke tilbake bare for å komme tilbake, jeg kommer tilbake for å ta tilbake tronen, sier hun.

Oppgjøret mellom Häcken og Lyon, med Hegerberg tilbake, starter klokken 18.45 tirsdag.Source link

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You May Also Like

Nyheter

83 år gamle Bibi Vance skulle bare handle på nærsenteret. Det endte med to brudd i øverste nakkevirvel, brudd i skulderen og flere åpne...

Nyheter

Søppelfyllingen mellom Langøyene er sikret. 1. juli åpnet den historiefylte øya endelig for besøkende igjen. En ny syvdagersregel gjør at besøkende ikke kan tilbringe...

Nyheter

Plantetrenden er her for fullt. Her får du gode råd og tips om hvordan du begynner med stiklinger. Du kan ha stiklinger i alt...

Nyheter

Med seks milliarder kroner i frisk kapital heises Norwegian-flagget til topps utenfor hovedkontoret på Fornebu. Selskapet kan nå markere avslutningen på ett år med...